Pril Lezzet Atölyesinde Buluşma..




Geçtiğimiz günlerde Doors Akademi’de birbirinden lezzetli tarifleri birlikte yapmak üzere, hepimizin yıllardır tanıdığı, güvendiği bulaşık deterjanı markası PRİL in  davetlisiydik.  priletkinligi
Pril marka müdürü Beçhan Sayıner, ŞEF İdil Şanal ve Tayfun Doğutürk eşliğinde sevgi temasıyla pişirdiğimiz menüde birbirinden lezzetli tatlar vardı.
priletkinligi
Püf noktalarıyla beraber adım adım görerek pişirdiğimiz yemeklerin ardından çıkan bulaşıklar için mis kokulu, güçlü bir yardımcımız mutfak atölyelerimizde hazır bekliyorlardı..  Pril’in nar kokulu yeni çeşidini merakla denedik. İyi performansı dışında gerçekten kokusu çok güzeldi. Ayrıca Pril’in bulaşık makineleri için ürettiği sıvı yeni bir deterjan daha var: Pril Multi-Perfect Jel. İki ayrı haznede bulunan iki farklı sıvı makinenin deterjan bölümüne konurken birleşiyor. Bulaşığın kirine göre belli oranlarda ekliyorsunuz. Bize hediye edilen ürünü program sonrasındaki ilk denememizde özellikle bardakların daha berrak ve tencerenin daha parlak olduğunu söyleyebiliriz.
priletkinligiBizi davet eden Med Parters’a, bizimle birebir ilgilenen Müge AKAY hanıma ve Pril’e teşekkür ederiz.

siyahpirincrisottobonfileBu özel lezzet atölyesi gününde neler mi yaptık? Merak etmeyin, hepsini sizin için ayrıntıları ile fotoğraflayıp tariflerini aldık. Siyah pirinçle yapılan enfes risottoya eşlik eden taze baharatlarla merinelenmiş bonfile, narlı ceviz salatası ve ev yapımı frambuaz reçelli kalp kurabiyeler sofralarımızı süsledi. Tariflerine fotoğraflara tıklayarak ulaşabilirsiniz. (Tarifler eklenmeye devam ediyor..)

 




İlk yorum yapan olun

Tarif hakkında yorumunuzu almak isterim :)